Elitloppet 2018. Försök 2.

Efter det episka i försök ett. Nu börjar försök två.

_DSC3092-2

Eleganten Ringostarr Treb från bricka ett.

_DSC3066-1

Från bricka fyra: Propulsion.

_DSC3105-3

På förhand står kampen mellan dem. Och det är Ringostarr Treb som ska ta ledningen. Men se! Pastore Bob och Johan Untersteiner blåser till spets från ett sjättespår! Och snuvar Ringo på ledningen! Hur går det för Ringo? Blir han instängd?

_DSC3113-4

Nej, Ringostarr Treb är snabbt ut i andra spår, går upp och övertar ledningen. In i sista sväng. Wim Paal har bra koll på Propulsion. Springer undan till seger. Vinnare nummer ett RINGOSTARR TREB!

_DSC3142-5

Kollegorna flockas.

_DSC3152-6

Entouraget.

_DSC3176-7

Jag har varit på banan länge. Känner att jag behöver fylla på reserverna. Går upp på Kongressen och får en bit mat. Stämningen på topp. Avdelning 6. Vinnare nummer 5 VIRGINIA GRIF!

_DSC3183-8

Dags att börja jobba. Tar på mig blåställen, går ut igen och upp på E-läktaren. Den bästa utsikten. Det är här som de sitter: världens bästa publik.

_DSC3194-9

Sista avdelningen. Det tjoas och tjimmas. Le clapping, den är i världsklass. Det är fyraåringseliten. Nummer 1 Giveitgasandgo favorit, han tar ledningen, håller undan. Vinnare nummer 1 GIVEITGASANDGO!

_DSC3209-10

Segerdefilering. Men se där! En kollega står och messar. Trots att det finns jobb att sköta. Sorry, men om du inte behöver västen finns det andra som kan göra bättre bruk av den.

_DSC3228-11

Det är så med kollegorna. De har sina västar och sin ackreditering, de står där och smattrar med sin fina utrustning från första parkett. Ändå är de alltid tvåa på bollen. Se här: ett typiskt läge. Kollegorna står med allt serverat, alla ställer upp för fotografering. Hästens uppmärksamhet fångar ändå undertecknad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s